Over AARTEC Engineering

Werken bij AARTEC Engineering

Aartec Engineering is gespecialiseerd in engineering van industriële besturingen voor machines en installaties. De software, de elektrotechniek en de pneumatiek worden door Aartec op maat ontworpen. Dit zorgt voor hoogwaardige besturingen, volledig toegespitst op de behoeften van onze klanten. De klant realiseert hierdoor optimale bedrijfsprocessen, van hoge kwaliteit met minimale doorlooptijden en maximale productiviteit.

De mechatronische ontwerpprocessen en het samenbouwen van complete installaties kunnen mede door het werk van Aartec veel efficiënter ingericht worden. De product- en systeemkennis en sectorspecifieke praktijkervaring van Aartec zorgen voor een hoogwaardige oplossing bij elke mechatronische uitdaging.

Aartec Engineering maakt als engineeringsproces integrator gebruik van de beste engineering software die beschikbaar is. Omdat de eisen die Aartec stelt aan de pre-engineering niet door een beschikbare software oplossing voor handen is, heeft Aartec zelf het Configure4Me! platform ontwikkeld. Voor de elektrotechniek en pneumatiek wordt het EPLAN platform gebruikt (de modules Preplanning, Electric P8, Fluid, ProPanel en Engineering Configuration Professional). Voor de PLC-programmering wordt de software van fabrikanten als Siemens, Allen Bradley en Beckhoff toegepast.

Bij Aartec krijgt iedere werknemer vrijheid en verantwoordelijkheid bij het uitvoeren van zijn / haar taken. Je voert je taken uit in een van de meest geavanceerde engineeringomgeving met de beste software die er beschikbaar is. Je krijgt de vrijheid om zelf te beslissen hoe je te werk wilt gaan, zolang het resultaat maar goed is. Tegelijkertijd krijg je alle hulp en ondersteuning die je nodig hebt van het team waar je deel van uit maakt.

Aartec stimuleert een proactieve houding waarbij je ideeën over hoe we als organisatie beter kunnen presteren serieus nemen en je de gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen of technisch en persoonlijk vlak.

En uiteraard bieden we daarnaast ook uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Als je voor Aartec kiest, dan kies je ervoor om aan de wieg te staan van innoverende en disruptieve engineering technieken, die de kijk op engineering voorgoed veranderen.