AARTEC Engineering 25 jaar!

AARTEC Engineering bestaat 25 jaar! Al 25 jaar worden er door de engineers van AARTEC projecten en oplossingen geleverd van een ongekend hoog niveau. In de afgelopen 25 jaar heeft de transitie plaatsgevonden van tekentafel naar High-end CAD-systemen. AARTEC heeft het belang hiervan direct herkend en ontwerpt sinds dag 1 met de beste CAD-systemen in een digitale workflow. Het engineeringproces bij AARTEC is ontworpen om klanten een efficiënte en effectieve workflow te bieden. Van calculatie tot end-of-live van een installatie.

AARTEC heeft de afgelopen 25 jaar bewezen een betrouwbare partner te zijn voor haar klanten. Klanten waarderen de unieke dienstverlening van AARTEC door een jarenlange relatie aan te gaan. De grote kring van vaste klanten maakt dit zichtbaar.

AARTEC volgt ontwikkelingen als Smart Industry en Industry 4.0 en heeft dit direct omgezet in klinkende resultaten. Zo heeft AARTEC de eerste automatische engineer, Configure4Me!, ontwikkeld. Hiermee verloopt de engineering zowel elektrisch als pneumatisch volledig automatisch.

AARTEC werkt continu aan verbetering van bestaande processen en het implementeren van nieuwe processen. Zo krijgen de klanten meer invloed en inzicht in het engineeringproces door middel het nieuwe Costumer Engineering Portal die AARTEC in het eerste kwartaal van 2018 introduceert.

AARTEC Engineering is een onderneming die zich heeft gespecialiseerd in engineering voor industriële toepassingen.

Aartec Engineering is gespecialiseerd in engineering van diverse industriële installaties. De software, de elektrotechniek en de pneumatische aspecten van machines worden door Aartec op maat ontworpen en zo nader voor de klant geoptimaliseerd. Dit kundige technologische onderzoek zorgt bij Aartecs klanten voor hoogwaardige oplossingen van bedrijfsprocessen. Want kwaliteit van interne (werk)processen leidt tot doorlooptijdverkorting en tot goedkopere oplossingen voor de klant.
De mechatronische ontwerpprocessen en het samenbouwen van completen installaties kunnen mede door het werk van Aartec veel efficiënter ingericht worden. De product- en systeemkennis en sectorspecifieke praktijkervaring van Aartec zorgen voor een hoogwaardige oplossing bij elke mechatronische uitdaging.
Aartec Engineering maakt als engineeringsproces integrator gebruik van het softwareplatform van Eplan. Eplan is een kwaliteitslabel.

Daardoor kan Aartec de kwaliteit van hun software en dus hardware engineering waarborgen.

Wij streven bij elke engineerings uitdaging naar hoogwaardige oplossingen

AARTEC Engineering is met Configure4Me! genomineerd voor de Veluwse Innovatieprijs 2016 georganiseerd door De Diamant van Midden-Nederland.

De Veluwse Innovatieprijs is voor de 'Very Innovative Person' ('VIP') of onderneming die met duurzame technologische innovaties actief is in de maak- of foodindustrie, energie- of milieutechnologie of ICT op de Noord-Veluwe.