Over AARTEC Engineering

Waarom werken bij AARTEC Engineering

Aartec Engineering is gespecialiseerd in engineering van diverse industriële installaties. De software, de elektrotechniek en de pneumatische aspecten van machines worden door Aartec op maat ontworpen en zo nader voor de klant geoptimaliseerd. Dit kundige technologische onderzoek zorgt bij Aartecs klanten voor hoogwaardige oplossingen van bedrijfsprocessen. Want kwaliteit van interne (werk)processen leidt tot doorlooptijdverkorting en tot goedkopere oplossingen voor de klant.

 

De mechatronische ontwerpprocessen en het samenbouwen van complete installaties kunnen mede door het werk van Aartec veel efficiënter ingericht worden. De product- en systeemkennis en sectorspecifieke praktijkervaring van Aartec zorgen voor een hoogwaardige oplossing bij elke mechatronische uitdaging.

 

Aartec Engineering maakt als engineeringsproces integrator gebruik van de beste engineering software die beschikbaar is. Omdat de eisen die Aartec stelt aan de pre-engineering niet door een beschikbare software oplossing voor handen is, heeft Aartec zelf het Configure4Me! platform ontwikkelt. Voor de elektrotechniek en pneumatiek wordt het EPLAN platform gebruikt (de modules Preplanning, Electric P8, Fluid, ProPanel en Engineering Configuration Professional). Voor de PLC-programmering wordt de software van fabrikanten als Siemens en Allen Bradley toegepast.

 

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden we je een werkplek waarbij je jezelf kunt ontwikkelen.

Bij het uitvoeren van je werk krijg je vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bent onderdeel van ons team dat je met raad en daad terzijde zal staan.

 

Als je ervoor kiest om bij Aartec te werken, dan kies je ervoor om aan de wieg te staan van innoverende en disruptieve engineering technieken, die de kijk op engineering voorgoed veranderen.