Solutions

In de afgelopen jaren is er in de engineeringswereld veel veranderd. Met ontwikkelingen als Configure To Order (CTO), modularisering, Lean, Smart Industry, Industrie 4.0 is een nieuwe impuls gegeven aan het optimaliseren van productie processen.

Dit vraagt om een andere benadering van engineering, zodat de beste oplossing snel en efficiënt gevonden wordt. Hoge kwaliteit en korte levertijden zijn bepalend bij de keuze voor een engineering partner.
Aartec Engineering heeft deze ontwikkelingen omarmd en geïnvesteerd in het opbouwen van de benodigde kennis en vaardigheden. Dit is omgezet in praktische diensten.

Configure4Me! Platform

Naast advisering, ondersteuning en bedrijfsspecifieke trainingen is het Configure4Me! platform ontwikkeld. Het Configure4Me! platform is een  flexibel, zelf-configurerend systeem dat autonoom engineering-beslissingen maakt, waarbij het rekening houdt met klanteisen, bedrijfsvoorkeuren en projecteisen. Configure4Me! engineert op deze manier de besturing naar uw wensen. Vervolgens genereert Configure4Me! de benodigde engineering documenten, zoals schema’s, PLC-software, manuals, etc,  om de besturing te kunnen bouwen en in werking te kunnen stellen.