Solutions

We bevinden ons in een tijd waarin veranderingen continue plaatsvinden. Het is cruciaal dat we ons continue aanpassen op de veranderende behoeften in de wereld om ons heen. Nu geldt meer dan ooit dat stilstand achteruitgang is. Een proactieve houding, waarbij veranderingen (om te optimaliseren) omarmd worden, blijkt een vak apart. Niet zelden komt de beoogde optimalisatie hortend en stotend tot stand, doordat fabrikanten en software leveranciers bijvoorbeeld nog niet gereed zijn voor de beoogde optimalisatie. Bij Aartec is optimaliseren in ons DNA geschreven: we zijn doorzetters met visie en gaan door totdat de beoogde optimalisatie gerealiseerd is.

We vertalen de optimalisaties die we ontwikkelen in onze solutions. Door onze solutions te gebruiken, kunnen onze klanten meeliften op onze kennis en ons succes. Ons vlaggenschip hierin is natuurlijk het Configure4Me! platform.

‘Wij zijn ook in de toekomst uw strategisch partner'

Configure4Me! Platform

Configure4Me! is een webbased engineering platform waarmee iedere besturing ontworpen en beheerd kan worden. Het platform ondersteunt tijdens iedere projectfase, van specificeren tot en met het onderhouden van de besturing, en helpt de gebruiker om alle fases efficiënt te doorlopen. U bepaalt zelf tot en met welke fase u wilt worden geholpen door Configure4Me!

Het Configure4Me! platform bestaat uit verschillende modules, zoals de Project designer, File-storage, Parts-checker, Eplan-integratie en API.

Met de Project designer kan iedere industriële besturing op overzichtelijke wijze geconfigureerd worden. Aanvullende documenten die de besturing specificeren kunnen aangeleverd worden met behulp van onze file-storage, waarmee we ook de ontworpen besturing beschikbaar stellen. Dankzij onze Eplan-integratie kunt u Configure4Me! koppelen aan uw eigen Eplan-omgeving. Mocht dit niet voldoende zijn, met behulp van onze API kunnen we Configure4Me! ook integreren met uw andere bedrijfsprocessen.

Meer informatie? http://www.configure4me.nl

Of vraag  een demo aan: http://www.configure4me.nl/demo

Trainingen

De medewerkers hebben jarenlange ervaring in de industriële automatisering. Of het nu gaat om het gebruik van Eplan, het toepassen van mechatronische structuren of documenttypen, het modulariseren van gestandaardiseerde machines en installaties of het onder beheer brengen van een fabriek, we kunnen u ondersteunen en traingen.

Zo hebben we de afgelopen jaren verschillende maatwerk trainingen verzorgt:

  • Eplan
  • Eplan scripting
  • Toepassen van structuren (IEC81346 en IEC61355)
  • Modularisering en configuratie van gestandaardiseerde machines
  • Het in 3D ontwerpen van schakelkasten (Eplan Propanel)
  • Artikelbeheer
  • Artikelgericht werken
  • Toepassen van functionele tekenwijzen in schema’s